Groepstraining thaiboksen

Iedere woensdagavond wordt er een groepstraining Thaiboksen gegeven. De groep bestaat uit maximaal 16 personen en wordt afgestemd op de groepssamenstelling. In de training worden tweetallen gevormd. We oefenen verschillende Thaiboks-combinaties, zowel individueel als in tweetallen.

Groepstraining Thaiboksen

Daarnaast train je de bil-, balans- en buikspieren door middel van krachtoefeningen. Iedereen kan instromen, samen of individueel en ongeacht je conditie. Thaiboksen is een sport waarbij je vrij makkelijk je eigen tempo kan bepalen! Je uithoudingsvermogen groeit en je merkt al na een aantal weken dat je fitter en zelfverzekerder bent. Is deze sport nieuw voor jou? Of heb je weinig conditie? Dan is het ook mogelijk om eerst een (aantal keer) de privétraining te volgen zodat we je één op één de techniek kunnen aanleveren en trainen aan een basisconditie. Daarna stroom je in bij de groepstraining.

 

Waar / Wanneer / Met wie

Waar: MFC Antares – Tabaksteeg: Maximaplein 7, Leusden Zuid
Wanneer: iedere woensdag avond 20.00 – 21.00 uur
Met wie: mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 20+ jaar mét en zonder Thaiboks-ervaring en/of conditie.

Contactgegevens

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en klachten en wat je van de sessies of training verwacht. Ik vertel wat ik voor jou kan betekenen en wat de sessies zouden kunnen bijdragen.

Het gezonde centrum
Larikslaan 100, 3833 AM Leusden

 

De praktijkruimte is op de tweede etage. Zowel met auto, fiets als openbaar vervoer is het goed te bereiken. Parkeren is gratis en op de parkeerplaats is vrijwel altijd ruimte.

 

Cindy van Oosterbrugge
Hamersveldseweg 100, 3833 GT Leusden

 

info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54

Contactformulier

Als je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hiernaast een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.