Intimiteitscoaching

Je intimiteit (her)ontdekken, je zelfbeeld versterken en de sensuele relatie met jezelf en je partner verstevigen

Intimiteitscoaching

Een spannend thema voor velen. Ik richt mij voornamelijk op vrouwen (met of zonder relatie) die het contact met hun eigen lichaam zijn kwijt geraakt. Hoe kijk je naar jouw lichaam? Ervaar je sensuele/seksuele energie? Hoe stroomt deze energie met jezelf en met je partner? Vragen waarmee vrouwen bij mij komen zijn onder andere:

 

  • Hoe kan ik me weer ontspannen in de seks/het vrijen met mezelf en/of met mijn partner?
  • Ik heb geen zin meer in seks/vrijen en zou dit graag weer willen.
  • Ik vind mezelf onaantrekkelijk sinds.. (het krijgen van kinderen, een gebeurtenis etc) en wil hierin verandering ervaren/mezelf weer aantrekkelijk voelen.
  • Ik vind intimiteit een interessant onderwerp, maar zou niet weten waar te beginnen.
  • Wat is er allemaal op het vlak van intimiteit en verbinding ervaren, voor zowel mezelf als in de relatie met mijn partner?

 

We starten met een uitgebreide intake waarin we nagaan waar jij staat ten aanzien van jouw intimiteit. Daarop volgen afgestemde sessies waarin je concrete handvatten krijgt om je intimiteit te (her)ontdekken, je zelfbeeld te versterken en de sensuele relatie met jezelf en je partner te verstevigen. Zodat er nieuwsgierigheid en creativiteit ontstaan, in plaats van bevriezing en verkramping.

Aanmelden

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hieronder een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je een eerste afspraak maken? Je kunt mij vrijblijvend per e-mail, telefonisch (06 33 18 27 54) of via het contactformulier van deze site bereiken. Je bent van harte welkom.

Werkende op verschillende locaties te Leusden en Amersfoort.

Wendy de Bonte
info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54