Een overzicht van mijn opleidingen

Zowel beroepsmatig als vanuit mijn interesse en liefde voor mijn vak volg ik nascholingen. Hieronder vind je een overzicht van relevante opleidingen en bij- en nascholing die ik heb gevolgd.

  • Trauma coaching Post HBO: behandelgerichte opleiding aan het Atma-instituut. Deze vormt de basis voor mijn huidige coaching werk. In de opleiding wordt gewerkt met het innerlijk kind, ademwerk, regressietherapie, systeemwerk, traumaregulatie en lichaamsbewustzijnsmethodieken.

 

  • Trauma and Tension release excercise therapie (TRE): TRE®Nederland is een netwerk van circa 130 certified TRE® Certification TrainersCertified TRE® Providers en Trainees. Zij zetten zich met elkaar in voor het verspreiden van kennis over TRE  en over stress en trauma in relatie tot gezondheid en welzijn. De trainers en providers zijn gecertificeerd in het onderwijzen van de TRE® methode voor gezonde zelfregulatie.

 

  • Holistisch Teacher Training. Energetisch- en ademgerichte opleiding bij opleidingsinstituut The Pyramid. In de opleiding wordt gewerkt met 5 ademtechnieken, lichaamsposities, chakraleer, anatomie en traumatechnieken.

 

  • Maatschappelijk werk en dienstverlening – toegepaste psychologie: een 4-jarige opleiding in het gezondheid- en welzijnswerk. Ik ben hier zowel theoretisch als praktisch geschoold in het begeleiden van mensen met oa complexe psychosociale problematiek. Methodieken, gesprekstechnieken en het ontwikkelen van een professionele attitude waren belangrijke pijlers.

 

  • Sport- en gezondheidsmanagement: een 4 jarige opleiding tot gezondheid professional.

 

Diverse trainingen en cursussen in meditatie en persoonlijke groei:
  • emotioneel lichaamswerk
  • vipassana
  • mindfulness
  • boks-coaching (boks academie Zwolle)

Contactgegevens

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en klachten en wat je van de sessies of training verwacht. Ik vertel wat ik voor jou kan betekenen en wat de sessies zouden kunnen bijdragen.

Het gezonde centrum
Larikslaan 100, 3833 AM Leusden

 

De praktijkruimte is op de tweede etage. Zowel met auto, fiets als openbaar vervoer is het goed te bereiken. Parkeren is gratis en op de parkeerplaats is vrijwel altijd ruimte.

 

Cindy van Oosterbrugge
Hamersveldseweg 100, 3833 GT Leusden

 

info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54

Contactformulier

Als je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hiernaast een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.