Alles onder één dak

Ik ben aangesloten bij gezondheidscentrum ‘Het gezonde centrum’ (voorheen Omnis) waar verschillende disciplines samenwerken, zoals psychologen, een EMDR-therapeut, een bekkenspecialist en voedingsdeskundige. Door samenwerking onder één dak kunnen we nog meer betekenen voor onze cliënten.

Adres

Het gezonde centrum
Larikslaan 100
3833 AM Leusden

 

Mijn praktijk ligt in de wijk Zwanenburg in Leusden. De ruimte is op de tweede etage. Zowel met auto, fiets als openbaar vervoer is het goed te bereiken. Parkeren is gratis en op de parkeerplaats is vrijwel altijd ruim plek.

 

Een andere mogelijkheid is om af te spreken in Amersfoort.

 

Adres

Bindi
Bergstraat 6
3811 NH Amersfoort

 

Deze locatie ligt vlakbij de stad en is zowel met auto, fiets als openbaar vervoer redelijk goed te bereiken. Parkeren is betaald en naar een parkeerplaats is het soms even zoeken.

Contactgegevens

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en klachten en wat je van de sessies of training verwacht. Ik vertel wat ik voor jou kan betekenen en wat de sessies zouden kunnen bijdragen.

Het gezonde centrum
Larikslaan 100, 3833 AM Leusden

 

De praktijkruimte is op de tweede etage. Zowel met auto, fiets als openbaar vervoer is het goed te bereiken. Parkeren is gratis en op de parkeerplaats is vrijwel altijd ruimte.

 

Cindy van Oosterbrugge
Hamersveldseweg 100, 3833 GT Leusden

 

info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54

Contactformulier

Als je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hiernaast een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.