Prijslijst

Ik hoop dat jij ook enthousiast bent geworden door mijn aanbod en maak graag kennis met je. Op deze pagina vind je nog even mijn tarieven per onderdeel.

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief %BTW

Lichaamsgerichte sessies

Een sessie varieert van 1 tot 1.5 uur. Prijs en advies over aantal sessies is op aanvraag en word tijdens het kennismakingsgesprek overlegt.

 

Vergoeding verzekering

De opleiding Trauma coaching is geaccrediteerd door KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen), SNRO en de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST). Er is op dit moment oriëntatie op aansluiting bij beroepsvereniging VBAG.

 

Een heerlijke ontspannende massage

Een ontspannende massage duurt 1 uur. Prijs: € 55,- per massage.

 

Boksen en zelfregulatie groep in 2020 van start!

Zes trainingen van gemiddeld 1.15 uur per keer. Prijs: 6 x €17,50 = €105,-.

 

Privétraining fysiek Thaiboksen

Een privétraining duurt 1 uur. Prijs is op aanvraag.

 

Groepstraining woensdagavond

Een reeks bestaat uit 8 lessen. Prijs: € 75,- per reeks. Mocht je middenin de reeks aansluiten dan reken je het bedrag uiteraard naar rato af.

Contactgegevens

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en klachten en wat je van de sessies of training verwacht. Ik vertel wat ik voor jou kan betekenen en wat de sessies zouden kunnen bijdragen.

HAMERSVELDSEWEG 100
3833 GT LEUSDEN
INFO@DEBONTE.NU
06 – 33 18 27 54

contactformulier

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of zomaar wat informatie over een sessie, massage of een van de trainingen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.