Thema gerichte sessies

In deze sessies wordt een nuchtere humoristische insteek gecombineerd met gevoelsmatig, lichaamsgericht en energetisch. De concrete ontwikkelingspsychologie gecombineerd met energetische onderbewustzijnslagen. 

Je zoekt niet per se naar een traumaverwerkingstraject welke ik ook aanbied, maar bent wel verkennende/zoekende in bepaalde (hardnekkige) thema’s waar je mee te maken hebt. Denk aan thema’s als eenzaamheid, verlies, onvoldaanheid, gespannenheid, relaties, gezinsdynamieken, duistere kanten, eeuwige twijfel, onzekerheden, onrust, onduidelijke gevoelens linkend aan bepaalde ervaringen/gebeurtenissen, je terugtrekken, je vaak geagiteerd voelen enzovoorts.
.
Vaak is het lastig om met jezelf of je omgeving de diepte van dit thema te verkennen. Het gevoel erbij is onduidelijk, vaag of juist overspoelend en hevig. Dan is het fijn om hier samen met iemand, een therapeut/psycholoog diepte-slagen in te maken. We lossen het gevoel/de gedachten niet op, maar blijven er wel bij want ervan weg lopen levert je inmiddels niets meer op, verergert het ervarene juist. Wat er gebeurt wanneer een thema vaker en dieper verkent wordt, is dat er meer duidelijk wordt. Je gaat beter begrijpen welk gevoel er steeds aanklopt voordat je bevriest/overspoeld/gefrustreerd raakt waardoor je er meer grip op krijgt.
.
Cognitief kun je steeds beter een gezonde zelf-dialoog met jezelf en met je omgeving houden aangaande wat er bij je gebeurt. Het lukt je beter om jezelf gerust te stellen of je te laten gerust stellen, waardoor je een mooie gezonde persoonlijke groei door kunt gaan. In plaats van indammen en stil staan gaan we naar ontdooien en nieuwsgierigheid. Met nieuwsgierigheid komt meer ontspanning en relaxter gaan spelen met thema’s. Een tof leerproces weet ik vanuit eigen ervaring!
.
In deze sessies wordt een nuchtere humoristische insteek gecombineerd met gevoelsmatig, lichaamsgericht en energetisch. De concrete ontwikkelingspsychologie gecombineerd met energetische onderbewustzijnslagen. Mijn werkwijze is gebaseerd op die van de begeleidersopleiding van de Bambu, zie http://www.bambu.nu/begeleidersopleiding.php voor meer informatie.
.
.
Aanmelden

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hieronder een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je een eerste afspraak maken? Je kunt mij vrijblijvend per e-mail, telefonisch (06 33 18 27 54) of via het contactformulier van deze site bereiken. Je bent van harte welkom.

Werkende bij Yoga/Therapie-centrum Bindi in Amersfoort.

Wendy de Bonte
info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54

Contactformulier