Voor Vrouw Coachtraject

Vrouwen voeden Vrouwen en Mannen voeden Mannen

Voor Vrouw Coachtraject

 

Dit is een specifiek coachtraject gericht op vrouwen die een volgende grote stap willen zetten en hierbij tijdelijke ondersteuning kunnen gebruiken. Voor vrouwen die niet precies weten wat hiervoor nodig is, maar wel weten dat het tijd is om te groeien en zich zelfverzekerd willen voelen. Vol energie en leven. Vrouwen die bepaalde dingen in hun leven willen los laten, nieuwe sprongen kunnen wagen en hiervoor een tijdje een zelfverzekerde, bemoedigende andere vrouw nodig hebben.

 

Gedurende 8 weken stappen we 6 sessies in.


Sessie 1.
Jouw karakterstructuur en ik-sterkte. Wie ben ik nu eigenlijk? Wat typeert mij? Ben ik hier nog tevreden mee of zitten er gedragingen in de weg? Hoe sterk ben ik al en waarvan vergeet ik vaak dat ik competent ben? Met deze start-informatie en doordenkers stappen we de volgende sessie in.

 

Sessie 2. Voice dialogue. Ieder mens heeft drie stemmen die binnenin ons ratelen: een klein kind die vroeger voldoende aandacht heeft gehad en/of juist tekort is gedaan. Een deel wat vanuit overleving reageert: de vechter, vluchter of vermijder in ons. En tot slot onze gezonde volwassene. Welke van de drie is bij jou de baas en heeft de eindregie? Hoe zijn deze drie delen ontstaan? We maken dit verhaal compleet zodat we snappen waar bepaalde (ongezonde) gedachten en gedragingen vandaan komen en hoe we deze kunnen gaan transformeren in gezond gedrag.

 

Sessie 3. Gezinsopstelling. Welke rol nam ieder gezinslid op zich? Welke taken hoorden hierbij? Heb jij je een spelend, onderzoekend, nieuwsgierig, ontdekkend, plezierig kind kunnen voelen? We kunnen niets meer aan onze opvoeding veranderen en dit hoeft ook niet. We kijken met een open, nieuwsgierige blik naar onze vader en moeder, zussen en broers of anderen waarmee we zijn opgegroeid. Zij hebben veel invloed gehad op de persoon die je nu bent. Maar welke stukken/gedragingen/lasten zijn van hen? En horen niet bij jou. Door deze sessie gaan we onze plastische denkpatronen wat her programmeren, omdat wij op volwassen leeftijd in staat zijn om voor iets anders te kiezen dan wat we denken te moeten kiezen. De wereld écht voor ons open ligt en er tal van mogelijkheden zijn. Dit besef maakt ons levendig en energiek en veel minder afhankelijk van anderen.

 

Sessie 4 en 5. Lichaamsgerichte sessies. Na al het voorwerk maken we nu de vertaalslag naar binnenin ons lichaam, onze kern. Hoe verhoud jij je tot jouw lichaam? Vindt je jezelf mooi? Herken je je eigen lichaamssignalen en doe je hier iets mee? Wat zijn jouw lichaamsgrenzen? En hiermee emotionele grenzen. Het thema van deze sessie is veelal ons zelfbeeld. We gaan deze verstevigen door lichaamssignalen te leren herkennen en onze eigen veiligheid en gronding te voelen. Van hieruit ontstaat een anker, een baken en kunnen we door naar de zesde sessie.

 

Sessie 6. The Wheel Of Life. We reizen op een rustige, doelgerichte manier de verschillende facetten van ons leven door. Liefde, groei, werk, financiën, gezondheid, ontspanning, energie etc. Welke vragen blijven er over? Op welke gebieden voel ik mij voldaan? En waarin nog niet? Wat houd mij tegen? Wat zijn concrete stappen die ik kan zetten? Wat is meer vaag en gevoelsachtig waar ik nog niet bij kan maar al wel over wil sparren. In en na deze sessie heb je helder welke groei je hebt doorgemaakt, hoe je dit hebt gedaan, heb je inzicht in hoe je patronen kunt doorbreken, ben je hier reeds mee begonnen en hebt er een aantal doorbroken. Je trekt de juiste mensen, dingen en projecten aan, snapt wat ze bedoelen met “volg je hart” en leeft dit gevoel.

Recensies

“Op een laagdrempelige manier creëert Wendy heel snel een vertrouwde atmosfeer waarin je samen stappen kan zetten. Prettig is dat ze me niet alleen heeft geholpen met mijn hulpvraag maar juist ook de extra inzichten  in de sessies voelen als een mooi cadeautje.”
– Roza (31) –

 

“Door de coaching sessies met Wendy heb ik weer leren voelen en is er meer balans tussen mijn hoofd en hart. Door eerst mijn gevoel aan te pakken, waardoor de kern van mijn “probleem” naar boven kwam, konden we samen aan de slag. Haar sessies zijn wisselend met lichaamsgerichte- en cognitieve oefeningen waarbij gevoelens voor mij centraal stonden.  Op basis hiervan kreeg ik inzicht in dat waar ik mee dealde.Wendy is toegankelijk en neemt de tijd voor je. Ze overlegt zorgvuldig wat en op welke manier we aan de slag konden gaan. Ze begrijpt je gevoelens en waar je mee zit; dat is heel fijn als coach dat ze dit (h)erkend.”
– Jorien (42) –

 

“Ik probeerde altijd alles bij te houden, maar het lukte mij nooit echt om het bij te houden. Een hoofd dat over-uren maakte. In korte tijd wist Wendy mij stappen te laten maken, meer in mijn lijf, en heb ik (weer) gevonden wat mij energie geeft. Geen sneltreinvaart meer, maar met meer aandacht. In het kort: enthousiast in contact, verdiepende vragen en moedigt aan om in actie te komen. Wendy combineert humor/ nuchterheid met diepgang! ”
– Sanne (27) –

 

“Na een traject bij een haptotherapeut kwam ik in contact met Wendy. Wendy heeft me geleerd om weer ruimte te maken voor mijn gevoelens en dit te ordenen. Ook heeft ze mij en mijn partner geholpen om te leren omgaan met de nieuwe ‘Susan’. Naast een luisterend oor geeft Wendy je enorm veel positieve energie en kan je altijd jezelf zijn bij haar. Na een traject van een jaar kijk ik terug op een hele leerzame periode waarbij ik veel beter in staat ben om mijn gevoelens toe te laten en veel eerder mijn grenzen aan te geven. Niet alleen aan mijzelf maar ook aan mijn omgeving.”
– Susan (39) –

 

“Ik was een tijdlang op zoek naar een manier om verder te komen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Een concrete manier waarop inzichtelijk werd welke patronen te doorbreken en hoe dit te doen. Wendy heeft mij op een prachtige, heldere manier ondersteunt dmv concrete sessies waarin gedacht, gevoeld en gepland werd. Want ik kan wel van alles bedenken en voelen, maar hoe dit nu eindelijk eens vorm te geven. Wendy gaf inzicht, ik kwam zelf tot inzicht en leerde hoe hier handen en voeten aan te geven. Sindsdien zijn er hele toffe dingen ontstaan.

Practice what you Preach.”
– Denise (35) – 

Aanmelden

Als je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hiernaast een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Contactgegevens

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en klachten en wat je van de sessies of training verwacht. Ik vertel wat ik voor jou kan betekenen en wat de sessies zouden kunnen bijdragen.

Werkende op verschillende locaties te Leusden en Amersfoort.

 

info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54

Contactformulier

Als je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hiernaast een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.