Over mij

“Elke levenservaring wil ik door mij heen laten stromen: het echt beleven en er alles over ontdekken. Aangenaam of niet, ik heb een diep verlangen om het leven vol te leven.”

 

– Wendy

Het leven, mooi, intens maar soms ook ingewikkeld en zwaar. Hoe pak je het leven op na een heftige periode of gebeurtenis? Hoe krijg je meer voldoening en plezier in het leven? Je vraagt je af: ‘Hoe moet ik nu verder?’ Welke (verwerking)stappen moet ik maken om mijn leven ten volste te gaan beleven? Met deze levensvragen kom je bij mij.

 

Sterk in je basis

Iedereen heeft in een bepaalde periode van zijn of haar leven een persoon nodig die zonder oordeel meekijkt en ondersteunt om ergens doorheen te komen. Ik laat je begrijpen wat de impact is van een overvol hoofd of verkrampt lichaam zodat je op een andere manier ergens naar gaat kijken en daar betekenis aan kunt geven. Want al die mooie, eigenzinnige of moeilijke eigenschappen horen bij jou en mogen er zijn. Jouw talenten maken je een bijzonder mens en je bent van grote waarde voor anderen. Door jezelf te ontwikkelen, te weten wie je bent en wat je dromen en kernwaarden zijn brokkelt angst langzaam af en ontstaat er weer vertrouwen en passie. Je gaat van jezelf houden met alles wie je bent, je wordt verrast door eigenschappen die je niet kende en ontdekt wie je écht bent. Je voelt dat je weer kunt verbinden met de mensen om je heen en er is ruimte voor nieuwe relaties. Door het verruimen van je bewustzijn wordt je leven rijker, ga je het omarmen en beleef je jouw eigen levensavontuur.

 

Completer mens

Door je levenspad (opnieuw) te ontdekken leer je los te laten van wat niet meer dient, vanuit je hart te leven, aandacht te geven aan jouw dromen en keuzes te maken die bij jou passen. Je neemt opnieuw de regie over jouw leven en wordt een completer mens. Durf jij deze weg ook aan te gaan? Het proces is het zo waard en je kunt vandaag nog beginnen.

 

“Op de meest gave plekken ter wereld heb ik verschillende trauma-gerelateerde opleidingen gedaan. Daarnaast volgde ik cursussen in lichaamsgerichte methoden, meditatie en mindfulness. Ik ben heel dankbaar dat ik het pad, dat mij al zoveel heeft gebracht én brengt, kan delen met anderen en dat ik mensen mag begeleiden bij het omgaan met intense ervaringen.” – Wendy

Contactgegevens

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en klachten en wat je van de sessies of training verwacht. Ik vertel wat ik voor jou kan betekenen en wat de sessies zouden kunnen bijdragen.

Het gezonde centrum
Larikslaan 100, 3833 AM Leusden

 

De praktijkruimte is op de tweede etage. Zowel met auto, fiets als openbaar vervoer is het goed te bereiken. Parkeren is gratis en op de parkeerplaats is vrijwel altijd ruimte.

 

Cindy van Oosterbrugge
Hamersveldseweg 100, 3833 GT Leusden

 

info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54

Contactformulier

Als je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hiernaast een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.