Recensies

Mensen waarderen mij om mijn luisterend oor, mijn enthousiasme en empathie waardoor zij zich veilig en vertrouwd voelen. Mijn kracht om aan te sluiten bij dat wat nodig is en zo nodig buiten de gangbare paden te bewegen, maakt dat mensen weer stappen kunnen maken en steeds meer genieten van het leven. Wat anderen vertellen:

Babette (46)

“In de eerste sessies met Wendy was er alleen maar aandacht voor wat er überhaupt te voelen was in mijn lichaam. Omdat deze lichaamsgewaarwordingen er niet meer waren na allerlei gebeurtenissen. Ik voelde wel van alles, maar het was te overweldigend. Ik was verre van contact met mijn lichaam geraakt en kon er niet meer van genieten en erop vertrouwen. In mijn dagelijks leven vloog ik graag weg, mijn hoofd als het ware in de wolken, niet in het hier en nu willen zijn. Ik ervoer in de sessies langzaamaan mijn essentie die als bedrading echt helemaal door het lichaam verweven is. Ik ervoer het om hier te kunnen zijn, te voelen dat ik welkom en veilig ben en mag genieten van wat is. Ik ben inmiddels een stuk zelfverzekerder geworden en er is een heleboel veranderd in mijn leven. Ik sta echt voor wat ik wil en blijf erbij en heb weinig angst meer.”

 

Eva (31)

“Ik heb de sessies met Wendy als zeer prettig ervaren. Hoewel ik op mensen open overkom, ben ik – als het echt om gevoel gaat – juist heel erg gesloten. Ik realiseer me dat de sessies alleen zin hebben als je bereid bent jezelf daadwerkelijk open te stellen en je diepste angsten onder ogen weet te komen. Dat betekent echter niet dat dit makkelijk is of vanzelf gaat. Wendy weet je direct op je gemak te stellen. Ze straalt zelf veel rust uit, luistert echt naar wat je vertelt, vraagt door en neemt je vervolgens mee in de planning van de sessie. Ze creëert een veilige omgeving en ze geeft het gevoel dat je het niet verkeerd kan doen. Dat laatste is iets wat ik niet snel ergens voel. Wendy overlegt en vraagt door wanneer er onduidelijkheden zijn, zodat zij de juiste insteek van de sessie kan bepalen. Tot nu toe hebben de sessies die we gedaan hebben al effect gehad. Ik sta dichter bij mijzelf en ik leer dat het niet erg is om je soms verdrietig te voelen over pijn uit het verleden. Dat het juist goed is daarbij stil te staan. Veel dingen die in mijn huidige leven gebeuren, waardoor ik me rot voel, komen uit iets anders voort. Het is heel verhelderend om te weten waarom je soms boos of verdrietig wordt door iets wat er gebeurt. Door te weten waar het vandaan komt, kan je er ook naar handelen. Ik vind de sessies emotioneel en heftig, maar tegelijkertijd werkt het ook bevrijdend. Ik let steeds meer op de reactie van mijn lichaam bij bepaalde gebeurtenissen, waardoor ik meer uit mijn hoofd kom. Ook ben ik weer begonnen met het schrijven van korte gedichtjes en verhalen. Dat deed ik als klein meisje al om af en toe te ontsnappen aan bepaalde dingen.”

 

Lise de Ridder

“Ik train nu een half jaar met Wendy. Ik ben begonnen met een elke week een groepsles te volgen en voelde mij al snel sterker en energierijker. Boksen is voor mij een echte uitlaatklep. Al mijn frustraties en boosheid kan ik hiermee omzetten in kracht. Dit is dan ook de reden waarom ik ervoor heb gekozen om ook een privé-traject in te gaan met Wendy. Bij deze trainingen werk ik aan mijn kracht maar doen wij ook aan coaching en zelfregulering. In vrij korte tijd kan ik zeggen dat dit veel bij mij teweeg heeft gebracht. Daar waar ik vaak moeite heb gehad met het innemen van ruimte voor mijn eigen energie doe ik nu vrijwel niet anders. Ik ga steeds vaker bij mijzelf na of ik in mijn eigen energie keuzes maak of dat ik misschien niet goed genoeg in mijn lijf zit om een keuze te maken en deze dan later maak. Ik sta fysiek en mentaal een stuk sterker in mijn (bokshand)schoenen!”

 

Arjen

“Sinds een half jaar train ik één op één met Wendy. De training heeft een heldere opbouw en is altijd goed voorbereid. Door Wendy’s enthousiasme word ik uitgedaagd en gemotiveerd om door te gaan tot mijn grens. Mijn techniek en conditie zijn ontzettend vooruitgegaan. Doordat Wendy ook diverse coachings- en therapievaardigheden beheerst is het erg interessant om door middel van Thaiboksen te werken aan een actueel probleem. Een mooie bijkomstigheid.”

 

Barbra

“Boksen bij Wendy is voor mij een heerlijke uitlaatklep! Ze begeleidt de lessen met enthousiasme en humor. Ze motiveert je om altijd weer een stapje verder te laten gaan. Ik ben er sterker door geworden, heb meer evenwicht en ben de nodige kilo’s kwijtgeraakt. Het feit dat je het samen met een groep leuke dames doet, maakt het ook nog eens heel gezellig.”

 

Chantal

“Anderhalf jaar geleden begon ik met boksen bij de Bonte. Mijn voornaamste doel is om conditie op te bouwen en om te leren omgaan met frustratie/agressie. Dat is gelukt! Wendy werkt met verschillende werkvormen waardoor ik snel conditie kreeg en tegelijkertijd ook mijn spieren train. Boksen is voor mij een feestje en tegelijk een goede work-out en uitlaatklep.”

Contactgegevens

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en klachten en wat je van de sessies of training verwacht. Ik vertel wat ik voor jou kan betekenen en wat de sessies zouden kunnen bijdragen.

Het gezonde centrum
Larikslaan 100, 3833 AM Leusden

 

De praktijkruimte is op de tweede etage. Zowel met auto, fiets als openbaar vervoer is het goed te bereiken. Parkeren is gratis en op de parkeerplaats is vrijwel altijd ruimte.

 

Cindy van Oosterbrugge
Hamersveldseweg 100, 3833 GT Leusden

 

info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54

contactformulier

Als je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hiernaast een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.