Informatie over mijn tarief en vergoedingen

Je hebt voor mijn hulp geen verwijsbrief nodig van huisarts of specialist. Je kunt dus gewoon zelf een afspraak maken.
Het aantal sessies dat nodig is wisselt per persoon en problematiek.

Lichaamsgerichte- en traumasessies + bokscoaching

Een sessie varieert van 1 tot 1.5 uur. Prijs en advies over aantal sessies is op aanvraag en word tijdens het kennismakingsgesprek overlegt.

 

Boksen en zelfregulatie training

Trajectprijs 6 trainingsavonden: € 160

 

Groepstraining Thaiboksen

Groep: €9,50 per les, betaald per periode van 8 of 12 keer.

 

Een eerste (telefonisch) kennismakingsgesprek van ongeveer 60 minuten is gratis. Zorgverzekeraars vergoeden mijn sessies niet. Wel ben ik aspirant-lid bij de FNG en in de toekomst worden de behandelingen via deze partij vergoed. Voorlopig niet en houd ik de sessie-kosten betaalbaar. Mogelijkheden om de sessies toch vergoed te krijgen zijn dan via de werkgever (via bijvoorbeeld je opleidingsbudget) of de belastingdienst (coaching wordt gezien als studiekosten).

 

Betaling en facturering

Betaling van de sessies kan ter plekke contant of via een overschrijving naar de bankrekening. Aan het begin van de maand ontvang je een rekening via je mail.

 

Ben je verhinderd of wil je een afspraak annuleren?

Je kunt de afspraken tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten. Daarna wordt het tarief in rekening gebracht.

Contactgegevens

Je kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en klachten en wat je van de sessies of training verwacht. Ik vertel wat ik voor jou kan betekenen en wat de sessies zouden kunnen bijdragen.

Het gezonde centrum
Larikslaan 100, 3833 AM Leusden

 

De praktijkruimte is op de tweede etage. Zowel met auto, fiets als openbaar vervoer is het goed te bereiken. Parkeren is gratis en op de parkeerplaats is vrijwel altijd ruimte.

 

Cindy van Oosterbrugge
Hamersveldseweg 100, 3833 GT Leusden

 

info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54

Contactformulier

Als je nog vragen hebt of graag een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hiernaast een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.