Polyvagaal & Somatic Experience Workshop 3u/Retraite 1 dag

WORKSHOP 3U / RETRAITE 1 DAG

 

Polyvagaal & Somatic Experience

 

Kom thuis in je eigen veilige basis bij Yogacentrum Bindi in Amersfoort! Wil jij je een middag of een hele dag lang in Warmte & Veiligheid wanen? Waardoor je je in en na de Workshop/Retraite dag:

 

🧡 Krachtiger voelt.

🧡 Zelfverzekerder.

🧡 Speelsheid ervaart.

🧡 Je hart opent!

🧡 Je houding, mimiek en energie veranderen.

🧡 Je veilig in jezelf voelt.

🧡 Je precies creëert wat je nodig hebt om te groeien én waar je naar verlangt!

 

De polyvagaal theorie (Stephen Porges) is de theorie die gaat over de neurobiologie van gevoelens van veiligheid. Als jouw gevoel van veiligheid regelmatig wiebelig aanvoelt dan is het knap lastig om sociale verbindingen als verrijkend en liefdevol te ervaren. Met behulp van verschillende polyvagaal gebaseerde oefeningen kun je dit veiligheidsgevoel ophalen en versterken. Dit zorgt voor openheid en dat je jezelf durft te laten zien voor wie je werkelijk bent. Je neemt jezelf serieus in je eigen grenzen/behoeften en daardoor neemt de ander je ook serieus. Dit alles zorgt voor mooie wederkerige verbindingen in je leven met als kers op de taart lichtheid en speelsheid!

 

In deze workshop doen we 2 veiligheid versterkende oefeningen die je thuis kunt blijven praktiseren, in de 1 daagse doen we er 5. De meeste ervan doe je met jezelf. In één oefening vorm je even een duo, zodat je juist ook in de verbinding met de ander je je eigen zélf blijft ervaren.

 

Verder maak je kennis met de mooie Somatic Experience methode. We volgen hierin de onwillekeurige spieren binnenin het lichaam. Dus niet aangestuurd vanuit je gedachten, maar vanuit het lichaam zelf. Als dit lukt dan ervaar je dat je lichaam een hele eigen reis maakt. Somatic Experience wordt veelal ingezet na een heftige gebeurtenis om hetgeen wat er tijdens het gebeurde is bevroren alsnog te ontdooien en de bijbehorende bewegingen af te maken. Maar je kunt ook na mildere triggers of zelfs na hele fijne gebeurtenissen de reis door je lichaam maken. Zeker het proberen waard of Somatic Experience hierin in iets voor jou kan betekenen!

Tijdens de workshop zit of lig je lekker op je eigen matje en doe je de oefeningen (met je ogen dicht) grotendeels fijn met jezelf.

 

Daar er zo veel moois binnen de wereld van de PolyVagaal Theorie en SE te verkennen is, bieden Helma en Wendy zowel een introductieworkshop van 3 uur als een volle dag aan. Kies wat er op dit moment bij je past!

Prijs Workshop 3u: €55,-
Prijs 1 dag: €105,-
Beide vinden plaats bij Bindi
Vrijblijvende Kennismakingscall: stuur een berichtje naar info@sterkinjebasis.nl
Ticket boeken: stuur een berichtje naar info@sterkinjebasis.nl
..
Agenda:
5 mei – Workshop 14.00-17.00u.
29 juni – Workshop 14.00-17.00u.
23 augustus – 1 daagse 10.00-17.00u
September – Workshop 14.00-17.00u.
Oktober – 1 daagse 10.00-17.00u

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je een eerste afspraak maken? Je kunt mij vrijblijvend per e-mail, telefonisch (06 33 18 27 54) of via het contactformulier van deze site bereiken. Je bent van harte welkom.

Werkende bij Yoga/Therapie-centrum Bindi in Amersfoort.

Wendy de Bonte
info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54

Contactformulier