Relatie sessies

 In de gesprekken verkennen we van beide de hechtingsthema’s vanuit de ontwikkelingspsychologie, ik geef uitleg over beider persoonlijkheid en hoe deze elkaar nu triggeren en we gaan experimenteren met uit het dichtslaan/pleasen/de boosheid te komen en gezond te communiceren. Je gaat elkaar hierbij op een liefdevolle manier helpen door middel van de handvatten die ik jullie meegeef.

Je hangt samen met je partner in een fase uit waarin je of elkaar steeds beter leert kennen en dit anders/dieper samen wil gaan verkennen. Of je bent al een tijd samen en raakt nieuwsgierig wat er nog meer te verkennen valt in het samenzijn. Of je loopt steeds vaker vast in bepaalde niet helpende gedragingen waardoor het samenzijn steeds moeilijker wordt; de fijne relaxte momenten lijden hier bijvoorbeeld steeds vaker onder. In deze sessies breng ik Emotional Focussed Therapie (EFT) tezamen met Tantrische uitgangspunten. De laatste gaat niet over sex, wel over de verbinding met elkaar in gesprekken en thema’s, seksuele intimiteit kan hier wel aan bod komen.
.
Stellen kloppen bijvoorbeeld bij me aan omdat een van de twee getriggerd wordt en een grootste, heftige reactie geeft. De ander slaat dicht en bevriest. Jullie krijgen het niet (altijd) meer voor elkaar je te midden van dit gebeuren en/of erna te verbinden, te herstellen, elkaar te begrijpen, waardoor je beide weer ontspannend wordt. Het kan ook zijn dat je beide juist in het gevecht stapt, of beide dicht slaat. Je wilt hierin allebei iets anders kunnen doen/zeggen/laten/begrijpen waardoor je weer nader tot elkaar komt. In de gesprekken verkennen we van beide de hechtingsthema’s vanuit de ontwikkelingspsychologie, ik geef uitleg over beider persoonlijkheid en hoe deze elkaar nu triggeren en we gaan experimenteren met uit het dichtslaan/pleasen/de boosheid te komen en gezond te communiceren. Je gaat elkaar hierbij op een liefdevolle manier helpen door middel van de handvatten die ik jullie meegeef.
Aanmelden

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, dan kun je via het contactformulier hieronder een bericht sturen. Ook kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen. Krijg je de voicemail? Spreek dan een bericht in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je een eerste afspraak maken? Je kunt mij vrijblijvend per e-mail, telefonisch (06 33 18 27 54) of via het contactformulier van deze site bereiken. Je bent van harte welkom.

Werkende bij Yoga/Therapie-centrum Bindi in Amersfoort.

Wendy de Bonte
info@sterkinjebasis.nl
06 – 33 18 27 54

Contactformulier